Zin(g) in het Kathedraalkoor!

 

Ben jij tussen de 8 en 14 jaarWil je je stem eens laten galmen onder de gewelven van de Antwerpse kathedraal? Of samen met anderen je zangtalent inzetten tijdens liturgie en concerten? Dan is het nieuwe Kathedraalkoor voor jongens en meisjes iets voor jou!

 

 

In het Kathedraalkoor krijg je een degelijke koorscholing. Je kunt je passie voor muziek uitleven en je stem verder ontwikkelen. Bovendien kom je steeds meer te weten over klassieke muziek en (koor)zang. Het afwisselende programma is gevuld met repetities, vocal coaching, privé zangles en uitvoeringen in de prachtige akoestiek van de kathedraal!

 

 

MUZIEKSTAGE 2023

 

Kom gerust eens kennismaken! Tijdens de muziekstage 2023 van het Kathedraalkoor, op dinsdag 29 en woensdag 30 augustus 2023, van 9.00 - 16.30 u. in het koorlokaal, kun je de sfeer alvast eens komen opsnuiven. Deze gratis tweedaagse stage is gevuld met repetities, privé zanglessen en vocal coaching, maar er is ook ruimte voor een uitstap in de stad en gezellige momenten van ontspanning. Ons muziekteam beantwoordt alle vragen en geeft informatie over de werking van het koor.

 

Wanneer?

Dinsdag 29 en woensdag 30 augustus 2023, van 9.00 - 16.30 u.

(Opvang voor en na de uren is mogelijk in overleg)

 

Waar?

Het Kathedraalkoor – Koorlokaal

Heilige Geeststraat 21, 2000 Antwerpen

(verbindingsstraatje van de Vrijdagmarkt naar de Hoogstraat, tegenover Museum Plantin & Moretus)

 

Wat?

Tweedaagse koor- en muziekstage voor nieuwe zangers, jongens en meisjes vanaf 8 jaar

 

Prijs?

Gratis

 

Wil je meer weten over de Muziekstage 2023 of het Kathedraalkoor, stuur dan gerust een berichtje naar: s.vansteenberge@dekathedraal.be.

 

 

VANAF SEPTEMBER 2023

 

Vanaf 6 september 2023 zal de werking van het koor worden voortgezet op woensdagen van 12.00 – 18.00 u.. Ook deze dagen worden gevuld met repetities, vocal coaching en individuele zanglessen. Het programma zal worden gekaderd in naschoolse opvang. Door je in te schrijven, blijf je op de hoogte van verdere ontwikkelingen! 😊

 

 

Zin(g) om mee te doen? Meld je dan aan via dit formulier - via hetkathedraalkoor@dekathedraal.be of +32(0)3 213 99 51.