Zin(g) in het Kathedraalkoor!

 

Ben jij tussen de 8 en 14 jaarWil je je stem eens laten galmen onder de gewelven van de Antwerpse kathedraal? Of samen met anderen je zangtalent inzetten tijdens liturgie en concerten? Dan is het nieuwe Kathedraalkoor voor jongens en meisjes iets voor jou!

 

 

In het Kathedraalkoor krijg je een degelijke koorscholing. Je kunt je passie voor muziek uitleven en je stem verder ontwikkelen. Bovendien kom je steeds meer te weten over klassieke muziek en (koor)zang. Het afwisselende programma is gevuld met repetities, vocal coaching, privé zangles en uitvoeringen in de prachtige akoestiek van de kathedraal!

 

 

 

WEEKRITME

 

Het Kathedraalkoor repeteert wekelijks op woensdagnamiddag, met opvang tussen 12 u. en 18 u. Mocht je je willen aansluiten, kan dat ter plaatse op elke volgende woensdag tijdens het werkjaar of via dit formulier.
Meer informatie krijg je tijdens een muziekstage of via de e-mailadressen onderaan de pagina😊

 

 

 

MUZIEKSTAGES

 

Minstens tweemaal per jaar organiseert het Kathedraalkoor in vakantieperiodes een gratis muziekstage voor jongens en meisjes van 8 tot 14 jaar. Tijdens deze twee- of driedaagse periodes verdiepen we ons in wondermooie koormuziek die altijd aansluit op de liturgische periode van het jaar. Een boeiend 'muzikaal bad' op maat van de deelnemende kinderen! Kennis van notenleer en zangervaring zijn voor deze stages niet nodig, alles wordt ter plaatse aangeleerd en geoefend. Je kunt je (kind) voor een stage inschrijven of meer informatie opvragen via s.vansteenberge@dekathedraal.be.

 

 

Wanneer?

De eerstvolgende koorstage zal plaatsvinden van 26 t/m 28 augustus 2024. Hier vind je de volledige informatie.

 

Waar?

Het Kathedraalkoor – Koorlokaal

Heilige Geeststraat 21, 2000 Antwerpen

(verbindingsstraatje van de Vrijdagmarkt naar de Hoogstraat, tegenover Museum Plantin & Moretus)

 

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor de muziekstage of meteen voor het Kathedraalkoor, gebruik dan dit formulier!

 

Meer informatie?

Stuur gerust een bericht naar s.vansteenberge@dekathedraal.be, hetkathedraalkoor@dekathedraal.be of bel +32(0)3 213 99 51.