Nieuwsoverzicht
Nieuws

Concerten tijdens de Goede Week en met Pasen in de kathedraal

vrijdag, 28 maart 2014
Tijdens de Goede Week vinden in de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal van Antwerpen een aantal muzikale uitvoeringen plaats rond het lijden, sterven en verrijzen van onze Heer Jezus Christus. Deze uitvoeringen vinden zowel plaats binnen als buiten de liturgische vieringen in de kathedraal. Ze trekken een rode draad door de dagen van de Goede Week, tussen Palmzondag en Pasen.

Nieuws

Koop nu uw tickets voor Easter at the Cathedral 2014

maandag, 17 februari 2014
'Easter at the Cathedral', een reeks liturgische vieringen en concerten in de Goede Week en met Pasen in de Antwerpse kathedraal is al aan haar derde editie toe. Wij hopen u ook dit jaar weer te mogen verwelkomen.

Nieuws

Beste wensen voor 2014

donderdag, 02 januari 2014
De kathedraal wenst iedereen een schitterend 2014!

Nieuws

Kerst-benefietconcert voor de Filipijnen in de Antwerpse kathedraal

vrijdag, 20 december 2013
Begin dit jaar was organist Peter Van de Velde te gast op de Filipijnen in het kader van het "International Bamboo Organ Festival" in Las Pinas. Hij speelde er verschillende concerten en maakte er kennis met de plaatselijke cultuur.

Nieuws

Priesterwijding in de kathedraal

donderdag, 12 december 2013
Op zondag 15 december 2013, derde zondag van de Advent, zal Mgr. Johan Bonny, bisschop van Antwerpen, diaken Jef Leysen tot priester wijden in de Antwerpse Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. De eucharistieviering begint om 15u. Iedereen is van harte welkom om mee te vieren.